пʼятницю, 27 травня 2016 р.

Свято останнього дзвоника у ЗОШ с.Пожарки

У п’ятницю, 27-го травня у всіх загальноосвітніх школах Рожищенського  району відбулися урочисті заходи з нагоди свята Останнього дзвоника, який сповістив про закінчення 2015-2016 навчального року всім школярам.
У цей радісно-тривожний день директор навчального закладу Тетяна Філіпчук підсумувала навчання школярів. Вже стало традицією нагороджувати учнів дипломами, грамотами, сертифікатами за успіхи у навчанні та за участь у різноманітних конкурсах та олімпіадах. Школярі старанно вчилися протягом року, і за це отримали цінні призи.


На святі були присутні не тільки учні та вчителі, а також батьки, дідусі та бабусі. Це свідчить про те, що школа - це місце для єднання поколінь, адже діти - це майбутнє нашої нації. Святкували всі, починаючи від першокласників, адже вони попрощалися зі своєю першою книгою - Букварем -, четвертокласники успішно закінчили початкову школу, а також  випускники школи. Але найбільш хвилюючим є це свято для наших дорогих випускників. Адже попереду іспити, прощання зі школою і вступ у доросле життя.
Загалом свято Останнього дзвоника пройшло у теплій, дружній атмосфері, наповненій духом патріотизму. Випускників школи вітали першокласники, перші вчителі, класний керівник, батьки та присутні. Виступаючі щиро зичили випускникам знайти свою життєву стежину, успішно навчатись, здобувати подальшу освіту в вузах, коледжах, і вищих навчальних закладах, щоб стати достойними, щасливими людьми, гідними громадянами нашої держави. Побажали всім дітям успішних іспитів, гарного літнього відпочинку, мирного неба, міцного здоров’я і найкращих перспектив.

x

Немає коментарів:

Дописати коментар