суботу, 24 вересня 2016 р.

Перше вересня асоціюється не лише з початком осені, а й з новим навчальним роком. Для мільйонів школярів по всьому світу це ще й новий етап життя. У цей день вулиці українських міст наповнюються білими бантами, різноколірними букетами і загальним радісним відчуттям  чогось нового та невідомого.
День знань — це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного. Першокласники з ще не зовсім зрозумілим їм почуттям трепету, ховаючись за величезними букетами квітів, тримаючись за руки батьків, роблять свій перший крок на великому шляху знань, а новоспечені студенти вперше вступають у доросле життя.
День знань — подія актуальна та урочиста.
Вихованці ЗОШ І-ІІ ст. с. Пожарки з нетерпінням чекали повернення у рідну школу за свої парти, де їх зустрічають з новими силами вчителі.
І нехай вони скаржаться на те, що літо скінчилося і знову потрібно рано вставати, носити змінку, відповідати на уроках, робити домашку і кожен день бачити "цю училку"; але всі вони в душі відчувають радісні і святкові почуття, переступаючи поріг школи вперше в новому навчальному році, а хтось — перший раз у своєму житті.

Крізь роки чуємо привітальні слова директора школи і бачимо щирі посмішки вчителів та щасливі очі молодих батьків. 
"Вперед до знань!" - закликаємо усіх!"

Немає коментарів:

Дописати коментар