понеділок, 24 жовтня 2016 р.

СВЯТО ОСЕНІ
Розлучатися з літом завжди трохи сумно. І начебто в осені немає нічого поганого, і на вулиці все ще тепло, і яскраво світить сонце, але попереду вже маячить півроку холоду, а тому зустріч осені майже завжди супроводжується мимовільної тугою.
Не випадково осінь – улюблена пора року поетів і художників. Фарби природи в цей час неймовірні і чудові. Не даремно, адже проста прогулянка по осінньому парку здатна в лічені хвилини підняти настрій. Поєднання червоного, помаранчевого і жовтого на вулицях «насичує» нас почуттям щастя і оптимізмом. Самі того не усвідомлюючи, восени ми всі проходимо сеанс кольоротерапії, і він, звичайно, нікому не йде на шкоду.
Минулої п'ятниці у нашій школі знову було проведено щорічне традиційне свято осені.Учні школи готували квіткові та фруктово-овочеві композиції , страви, костюми, декорації, номери художньої самодіяльності, конкурсну програму, малювали стінгазети.


Всі приготування оправдали сподівання учасників, бо свято вдалося на славу. Всім було дуже цікаво і весело.
 Гості свята мали можливість поласувати смачними соковитими фруктами, насолодитися акторською грою учасників дійства, намилуватися дзвінкоголосим співом "наших соловейків".




Всі присутні отримали великий заряд позитивних емоцій і сфотографувалися на пам'ять про цей день. 

Немає коментарів:

Дописати коментар