четвер, 21 вересня 2017 р.

Перший дзвоник у Пожарках розпочато!

         У ЗОШ І-ІІ ст. с.Пожарки відлунало свято Першого дзвоника.…Олівці та ручки у пеналах, зошити у рюкзаках, завязані банти, вишиванки, повітряні кульки, квіти у руках, посмішки та гучний сміх дітей у дворі нашої школи, веселі історії літньої пори, привітання вчителів, фото на память, загадкові очікування нового навчального року, нові пригоди, нові знання, разом з якими очікують контрольні, математичні приклади і задачі, формули і диктанти, вірші напам'ять, біг з місця, стрибки в довжину, висоту, ширину – так наповнюється атмосфера свята знань. Саме так, панове, зі святом 1 Вересня! Першокласники, школярі, батьки та вчителі, вітаємо вас усіх з початком нового навчального року 2017-2018! 
Сподіваємося за період літніх канікул усі добре відпочили, підросли, скучили одне за одним, за школою і своїми вчителями, отримали заряд позитивних емоцій і готові до плідної праці. Для багатьох це вже звичний початок нового навчального року, але для когось день Першого шкільного дзвоника – особливий урочистий день. Це наші наймолодші та найстарші. Адже для першокласників лунає перший у їхньому житті дзвоник, який поведе їх у довгу і захоплюючу подорож країною знань, яка наповнена радістю, відкриттями, новими знаннями,а головним другом і помічником стане для дітлахів перший учитель. Першого вересня, у День знань, вони переступають шкільний поріг. Їхні старші друзі роблять це не вперше, але кожному з них, мабуть, на все життя запам'яталося Перше вересня, тобто той день, коли вони переступили поріг школи вперше й почали оволодівати найважливішою професією у світі, повз котру не може проминути жодна людина — професією школяра!
А для когось цей навчальний рік останній у стінах рідної школи. Це наш 9-й клас! . Далі на них чекає доросле самостійне життя. Для них школа стала другою домівкою. Нехай у їх пам’яті постане світлий день, коли вони, тамуючи острах і сором’язливість, полинули в безмежний світ знань! Нехай останній рік, проведений в стінах рідної школи, буде роком роздумів, кропіткої праці, духовного зростання.
Шановні вчителі, техпрацівники, кухарі, завгосп, одним словом — всі працівники школи! Отримайте вітання з початком нового навчального року. Вам шана і подяка! А також поздоровлення нехай приймають всі батьки, матері, бабусі, дідусі, які допомагають школярам долати труднощі, піклуються про них, адже успіхи школярів – це їх успіхи, невдачі школярів – це їх невдачі.
Дорогі наші першокласники, нехай ваша стежина знань буде радісною і повною приємних сюрпризів! Терпіння, натхнення і нових звершень вам, випускники! Бажаємо учителям творчої наснаги та успішного навчального року! Тож рушаймо разом у Країну Знань!
Навчальний 2017-2018 рік розпочато!







Немає коментарів:

Дописати коментар