неділю, 22 квітня 2018 р.

Проведення Дня Цивільного Захисту
19 квітня у школі проходив День цивільного захисту. Відбувся ряд заходів, спрямованих на вивчення та опрацювання дій під час виникнення надзвичайних ситуацій. 
День почався з проведення шкільної лінійки для учнів. Після лінійки проводились відкриті уроки з програми ЦЗ у 2-9 класах. Вчителі початкових класів упродовж дня провели виставку малюнків учнів "Навколишнє середовище і людина". Пізніше провели конкурс на кращу фотогазету, листівку та плакат серед 1-4 класів. Вчитель основ здоров'я показував і допомагав учням виготовляти прості засоби захисту органів дихання. Учні були задоволені і добре проінформовані. О 12 год було відпрацьовано дії учнів, постійного складу школи відповідно до варіантів можливої обстановки на території школи при виникненні НС екологічного і природного характеру. А також провели протипожежні та евакуаційні заходи по захисту особового складу учнів і працівників школи.
По закінченні дня ЦЗ вчителі провели вікторини про поведінку учнів в надзвичайних ситуаціях та переглянули відеоматеріали на тему "Мирний атом".
Загалом день був насичений позитивною атмосферою і величезною жагою учнів до знань з цивільного захисту. Адже це так актуально в наш час!





Немає коментарів:

Дописати коментар