понеділок, 10 січня 2022 р.

Рожищенський БДТ - "Зігрій крижане серце"

    Учні 1-7 класів нашої гімназії взяли участь у передноворічному 🎭 театралізованому квесті "Зігрій ❄️ крижане 💙 серце", який з любов'ю для них підготували працівники КЗПО "Рожищенський БДТ". 🥰

    24 грудня 2021 року у "Палаці 🌬 Снігової Королеви" вирували справжні пристрасті з пошуку її крижаного серця 💙. З надією зігріти його дітвора з радістю виконувала непередбачувані забаганки-забавлянки 🤩казкових песонажів на всіх театралізованих локаціях:
☃️ "Рецепція" (Надія Семенюк , Ірина Гаврилюк ), 🐯"Тигрова квестоманія" ( Алла Ковальчук ), 🦅"Вороняче гніздо" ( Тетяна Вознюк , Ірина Давидюк -Сіробаба ), 🦇"Розбійницьке лігво" ( Людмила Семера , Людмила Волощук , Тетяна Воробйова , Світлана Мура ), 🌺"Квіткарки" ( Людмила Тивонюк , Оксана Шатунова ), 🌬"Палац Снігової Королеви" ( Світлана Денисюк-Кириченко , Дана Семенюк , Оля Мосійчук , Ірина Матвійчук ).
     До організації та проведення свята з великою відповідальністю та старанністю долучилися: Валентин Матвійчук , Orest Vlasiuk , Шевченко Віталій , Оксана Лопушенко-Шевчук , Марія Масон , Микола Лук'янчук, Ніна Войтович, Тетяна Гнатюк, Галина Пташник , Maria Zakreva , Татьяна Михалевич , Оксана Солодуха -Максимюк.
     Упродовж дійства панувала казкова інтригуюча атмосфера, сміх, веселощі, азарт. Феєрією свята стало 🔥 неонове бульбашкове шоу ( Oksana Sbitneva ). Саме воно найбільше заінтригувало дітей своєю магічністю, викликавши неймовірні враження та яскраві емоції!!! Захоплення і радість в очах дітвори - найкраща подяка для усіх працівників закладу.

              Вітаємо усіх прийдешнім Новим Роком та Різдвом Христовим! Веселих свят!








































































Немає коментарів:

Дописати коментар