вівторок, 15 лютого 2022 р.

День Святого Валентина

          💕День Святого Валентина💕


   
14 лютого - День Святого Валентина – покровителя усіх закоханих, день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше у світі почуття – про кохання. . Цього дня усі закохані цілого світу стараються зробити щось приємне для своєї другої половинки, щоб цей день запам’ятався надавго чимось хорошим і позитивним.
   У КЗЗСО села Пожарки у цей холодний лютневий день на душі тепло як ніколи, а повітря заполонили відчуття щастя і романтики. А шкільна «Скринька кохання» була переповнена валентинками. Сьогодні також можна приділити більше уваги,  потурбуватися про близьких та друзів… 
    Було проведено тематичний захід до Дня Святого Валентина в якому взяло участь багато учнів та вчителів. Організатори і ведучі підготували для дівчат і хлопців цікаві конкурси, веселі забави, чарівні танці, мелодійні пісні створили атмосферу радості й тепла. Кожен учасник переконався в тому, що День закоханих – свято чудес, яскравих вражень і кохання.
   Під кінець свята всі присутні отримали привітальні валентинки, які протягом тижня складали учні школи в спеціальну «Скриньку кохання»




























Немає коментарів:

Дописати коментар